Hírek

Dátum: 2023.11.07.

A HungaroFlow Consulting csatlakozott a Magyar Innovációs Szövetség dinamikusan növekvő közösségéhez! Mint a szövetség legújabb tagja, elkötelezetten dolgozunk majd azon, hogy elősegítsük a kutatás-fejlesztés és a technológiai fejlődés hazai előretörését. #Innováció #Együttműködés #ai

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7127694348099436544


Dátum: 2023.10.03.

Az elmúlt hónapban öt hazai innovatív KKV-t volt szerencsénk támogatni, a KKM által meghirdetett GINOP 1.3.7.-19. FIT FOR EXPORT pályázati konstrukció keretében. Szakértelmünkkel, stratégiai és menedzsment szemléletünkkel segítettük a potenciális űripari szereplőket, hogy a lehet legtöbbet legyenek képesek kihozni ötleteikből, projektjeikből.
Partnereink révén betekintést nyertünk: a műholdas távérzékelés????️ , földmegfigyelés????, anyagtudomány, űregészségügy és oktatás, valamint a fotometria és asztrometria???? szakterületeibe.
Izgalmas és élménydús együttműködéseken vagyunk túl, és tervezzük a folytatást!
A jövőben is célunk, hogy növeljük az űripari szereplők kreativitását, támogassuk és motiváljuk az ötleteiket, valamint, hogy összekössünk hazai és nemzetközi szereplőket! Az űr, a végtelen ismeretlen, ahol a közös kutatás és az együttműködés hozza a legnagyobb előrelépéseket! ????#űripar#tanácsadás#innováció

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7115700006505844737


Dátum: 2023.08.24.

Örömmel jelentjük be, hogy az űr az új határ és büszkék vagyunk arra, hogy mostantól Tanúsított Űripari Szolgáltatóként állunk ügyfeleink és partnereink rendelkezésére!
„A végtelenbe és tovább!” ????✨
#űripar#tanúsítás#HungaroFlow#innováció#jövő#fejlődés

https://lnkd.in/dR_9jZqZ


Dátum: 2021.04.23.

A Pécsi Tudományegyetem és a HungaroFlow Consulting Kft. együttműködésre lépett! 

Dr. Hornyák Miklós egyetemi adjunktus közreműködésével és támogatásával a Pécsi Tudományegyetem egy-egy hallgatóját – egy PTE KTK közgazdász és egy PTE TTK gazdaságinformatikus végzős hallgatóját – bevontuk a „Szolgáltató Központok egyedi igényeire szabott szoftverrobotok fejlesztésére irányuló kutatás-fejlesztési” projektünkbe.

A hallgatók mind a kutatási szakaszban, mind a fejlesztési szakaszban részt vesznek, és a témához kapcsolódó szakdolgozatot készítenek. 

Kollégáinknak felemelő érzés, hogy visszatérhetnek az alma mater-hez.  Bízunk benne, hogy ez még csak a kezdete egy hosszabb távú, kölcsönösen előnyös együttműködésnek a PTE-vel!