Hírek

Dátum: 2021.04.23.

A Pécsi Tudományegyetem és a HungaroFlow Consulting Kft. együttműködésre lépett! 

Dr. Hornyák Miklós egyetemi adjunktus közreműködésével és támogatásával a Pécsi Tudományegyetem egy-egy hallgatóját – egy PTE KTK közgazdász és egy PTE TTK gazdaságinformatikus végzős hallgatóját – bevontuk a „Szolgáltató Központok egyedi igényeire szabott szoftverrobotok fejlesztésére irányuló kutatás-fejlesztési” projektünkbe.

A hallgatók mind a kutatási szakaszban, mind a fejlesztési szakaszban részt vesznek, és a témához kapcsolódó szakdolgozatot készítenek. 

Kollégáinknak felemelő érzés, hogy visszatérhetnek az alma mater-hez.  Bízunk benne, hogy ez még csak a kezdete egy hosszabb távú, kölcsönösen előnyös együttműködésnek a PTE-vel!


Dátum: 2021.03.24.

A közelmúltban csatlakoztunk a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetséghez!

A Szövetség célja az üzleti szolgáltató szektor támogatása az outsourcing lehetőségek megismertetésével, a technológiai fejlesztések bemutatásával, valamint az emberi erőforrás és automatizálás együttes munkájában rejlő iparági lehetőségek feltérképezésével. 

HOA Motto

A HOA-hoz nem csak szolgáltató cégek, központok, hanem neves informatikai és tanácsadó cégek is csatlakoznak, így a különböző eseményeken – konferenciákon, workshopokon – lehetőségünk van egyfelől a gyakorlati tapasztalatok és új irányok, digitális innovációk bemutatására, másfelől pedig megbízható partneri kapcsolatok kialakítására, építésére.

Üdvözlet minden HOA tagnak, örülünk, hogy mostantól mi is részesei lehetünk a közös munkának!